sábado, 11 de marzo de 2017

Si la teva hipoteca té clàusula sòl, assessora’t al nostre Gabinet Jurídic

clausula suelo copia
Al mes de desembre, el Tribunal de Justícia de la UE va esmenar la plana al Tribunal Suprem, que en la seva sentència de maig de 2013 assenyalava que les entitats financeres només havien de retornar les quantitats cobrades indegudament per les clàusules sòl hipotecàries des del moment en què es va dictar aquesta sentència.
Segons la sentència del TJUE, els efectes retroactius d’una clàusula declarada nul·la han de ser des de l’establiment en el contracte de la mateixa: “La declaració judicial del caràcter abusiu d’una clàusula ha de tenir com a conseqüència el restabliment de la situació en què es trobaria el consumidor de no haver existit aquesta clàusula. Per tant, la declaració del caràcter abusiu de les clàusules sòl ha de permetre la restitució dels avantatges obtinguts indegudament pel professional en detriment del consumidor “.
Si el teu préstec hipotecari té clàusula sòl, posa’t en contacte amb el Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya. T’assessorarem per reclamar la devolució íntegra dels imports indegudament pagats a l’entitat bancària.
Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya
93 304 68 50
gabinetjuridic@catalunya.ugt.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.