viernes, 25 de agosto de 2017

La UGT Comarques de Tarragona participarà avui divendres en la manifestació de Cambrils de rebuig a l’atemptat i de solidaritat amb les víctimes

cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha convocat una manifestació de rebuig a l’atemptat i de suport a les víctimes divendres, 25 d’agost, a les 20 hores. La marxa solidària, sota el lema “Tots som Cambrils”, sortirà del Passeig de les Palmeres i anirà fins davant del Club Nàutic, el punt on va tenir lloc l’atemptat la matinada de divendres i que s’ha convertit en un homenatge a les víctimes.
La manifestació vol demostrar que la societat catalana i els governs locals estan “fermament compromesos amb la defensa de la convivència, la pluralitat i la democràcia” i que “cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat”.
La UGT Comarques de Tarragona fa una crida a la ciutadania a participar massivament en la manifestació. Una delegació del sindicat, encapçalada pel seu secretari general, Joan Llort, participarà en la marxa contra la violència.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.