miércoles, 19 de abril de 2017

La Generalitat inspeccionarà, controlarà i sancionarà els serveis de seguretat privada


El Govern ha aprovat aquest dimarts un decret que regula l'exercici de les competències que corresponen a la Generalitat en matèria de seguretat privada. El text preveu que sigui l'administració catalana l'encarregada de la inspecció, control i sanció de les activitats i serveis de seguretat privada que es facin a Catalunya. Al mateix temps, es farà càrrec de la coordinació dels serveis de seguretat i investigació privats prestats al país amb els dels Mossos d'Esuadra i les policies locals, a banda de la formació.

Correspon a la Generalitat, també, la regulació dels despatxos de detectius privats i les sucursals, les centrals receptores d'alarmes d'ús propi, els centres de formació de seguretat privada i els establiments i les instal·lacions industrials, comercials i de serveis obligats a adoptar mesures de seguretat.


Pel que fa al registre de seguretat privada, adscrit a la direcció general d'administració de seeguretat, s'han d'inscriure d'ofici les empreses de seguretat privada i els despatxos de detectius privats, així com les delegacions i sucursals, els centres de formació de seguretat privada, les centrals receptores d'alarmes d'ús propi i els departaments de seguretat.

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SócNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)
Fuete...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.